Get Adobe Flash player

Tuin en planten Apps

De meeste mensen hebben tegenwoordig een smartphone. Met de telefoon kunt u niet alleen meer bellen of sms’en maar ook allerlei applicaties downloaden. Er zijn ook veel applicaties die u kunnen helpen bij het onderhouden van de tuin. Een selectie van deze apps vindt u hier:

MijnTuin app
Via MijnTuin kunt u alle activiteiten die u in uw tuin uitvoert volledig bijhouden. Zo kunt u precies bijhouden wanneer u voor het laatst het gras heb gemaaid of de met de heggenschaar langs de struiken bent gegaan. U kunt met de app foto’s opslaan van uw tuin en deze delen met uw vrienden via verschillende social media. Op deze manier houdt u een mooi overzicht van alle activiteiten in uw tuin. Ook geeft deze app informatie over alle flora die u in uw tuin staat.

Mijn Plant App
Vooral in steden hebben mensen geen (grote) tuin, maar wel een balkon en een huiskamer vol met planten. Deze app zorgt er voor dat je nooit meer vergeet om de planten te water te geven. Met Mijn Plant kunt uw kamerplanten selecteren en op basis daar van een reminder laten versturen op het moment dat die planten water nodig hebben. Daarnaast krijgt u handige tips over uw planten kunt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde bloemist vinden om je nieuwe kamerplanten te kopen. De app is gratis te downloaden voor iPhone en Androidtoestellen.

Het Weer
Met deze applicatie heeft u uw eigen digitaal weerstation in handen. Via GPS bepaald de app uw locatie en u kunt direct zien wat voor het weer het is en wat voor weer het gaat worden. In de zomer kunt u zien wanneer de langverwachte regen gaat komen en in de winter kunt zien of de bollen niet bevriezen.

Leafsnap
Stel, u heeft een prachtige boom gezien en u wilt die ook graag in uw tuin hebben maar u heeft geen idee welke soort boom het is? Maak dan een foto van het blad van die boom en deze app vertelt je welke boom het is. Dankzij de enorme database en een geavanceerd herkenningssysteem herkent de app het blad en verteld u binnen een aantal seconden welke boom het is.

Bonus tips: Zaklamp
Op de meeste telefoons zit een camera met flitser en die kan ook perfect gebruik worden als LED zaklamp. Hiermee kunt op de moeilijkste plekjes licht brengen zodat u precies kunt zien waar u mee bezig bent.

Portfolio

Wat klanten zeggen!
Sebas, ik ben nog steeds erg blij met mijn tuin!
Familie MarchandObdam